POZVÁNKA NA DOŽÍNKY

Srdečně Vás zveme na DOŽÍNKY, které oslaví konec letošních žní v PRAZE! Akce se koná pod záštitou příspěvkové organizace Lesy hl. m. Prahy od 13 do 17 hod v sobotu 2. září 2017 v Ekocentru Prales, Mladoboleslavská 953, Praha 19 - Kbely. Vezměte s sebou celou rodinu i s vašimi ratolestmi a přijďte ochutnat naše výtečné pečivo a přitom si vyzkoušet některé z tradičních prací, které se vážou ke sklizni a zpracování obilí, jako je mlácení a mletí obilí. Třešínkou na dortu bude slavnostní  průvod, který zakončí letošní sklizeň obilí v Ekocentru Prales.
Ekocentrum Prales je dostupné autem po silnici č. 610 Mladoboleslavská, autobusem č. 378 ze stanice metra Letňany do Jenštejna nebo autobusem č. 375 směrem do Brandýsa nad Labem (zastávka Mladějovská se nachází přímo před dolním areálem Pralesa). Nedaleko je také vlaková zastávka Praha-Kbely, kudy projíždějí vlaky z nádraží v centru města směrem na Prahu-Čakovice. Parkování je možné v otvírací době ekocentra ve spodní části areálu. 
Pro více informací navštivte stránky Ekocentra Prales, Lesy hl. m. Prahy https://www.lhmp.cz/eko/ekocentrum-prales/co-u-nas-najdete/

DOŽÍNKY.pdf (294694)