NAKUPUJTE U MALÝCH LOKÁLNÍCH VÝROBCŮ

Pekařství Villa doporučuje nakupovat potraviny u malých lokálních českých výrobců. Můžete začít například právě u nás. Navíc dnes již existuje řada dalších menších českých výrobců, podobných nám, kteří vyrábí nebo pěstují velmi kvalitní a velmi chutné jídlo a to od zeleniny, sýrů, másla, mléka, jogurtů, uzenin, ryb až po delikatesy a pochutiny všemožného typu. Stačí se jen trochu rozhlédnout v blízkém okolí, určitě se někdo takový právě ve Vaší blízkosti nachází.

Nakupováním u těch nejmenších výrobců nejenom že podpoříte jejich výrobu, ale také ušetříte životní prostředí včetně vašeho nejbližšího okolí, ve kterém se pohybujete vy a vaši nejbližší. Pomalu a krůček za krůčkem tak také můžete přispět k postupné eliminaci masové kamionové přepravy, která je spojena s dovozem supermarketových potravin, s tím dále souvisejícímu snížení škodlivých emisí v ovzduší, snížení složitých dopravních situací na našich silnicích a v konečném důsledku také zkrášlení a znovuoživení naší nádherné krajiny.

V neposlední řadě velmi prospějete svému zdraví a pochutnáte si, jelikož jen potraviny z lokálních zdrojů chutnají nejlépe !