JAK U NÁS NAKOUPIT A KDE NÁS NAJDETE

JAK U NÁS NAKOUPIT:

V NAŠÍ VÝROBNĚ:

Každý páteční podvečer mezi 18:00 až 20:00 hod si v naší výrobně můžete vyzvednout voňavé a čerstvé pečivo, které si můžete u nás předem objednat. VYBERTE SI PEČIVO Z NAŠÍ NABÍDKY: NABÍDKA PEČIVA.pdf (3029102).

Objednávejte prostřednictvím e-mailu: pekarstvivilla@seznam.cz. Pro vaše větší pohodlí jsme připravili přehledný formulář pro vaše objednávky: OBJEDNÁVKOVÝ FORMULÁŘ PEKAŘSTVÍ VILLA.docx (47734)

NA FARMÁŘSKÝCH TRZÍCH:

Náš stánek s naším poctivým, čerstvým a ručně vyráběným pečivem naleznete rovněž každé sobotní dopoledne mezi 8:00 - 12:00 hod na farmářském trhu v Praze Šestajovicích, ul.Tyršova. Setkáte se zde vždy s naším milým panem pekařem, který vám rád popovídá o tom, jak se naše pečivo vyrábí. Na našem stánku můžete zakoupit poctivé sladké i slané pečivo naší vlastní výroby od chlebů žitných, celozrnných, pšenično žitných, baget s rajčaty, olivami nebo semínky, poctivých koláčů a svatebních koláčků až po nabíku různých dezertů, dortíků a zákusků. Více info naleznete zde: www.ceskyfarmarskytrh.cz/nase-trhy/

SVATBY:

Pro svatby nabízíme poctivé a ručně vyráběné svatební koláčky, koktejl dezerty, zákusky, banketky a další sladké i slané dobroty naší vlastní výroby. Naši nabídku pro svatby naleznete zde: Svatební nabídka 2020.pdf (1,4 MB)

VÁNOČNÍ CUKROVÍ:

Vánoční cukroví vyrábíme ručně z těch nejkvalitnějších surovin - opravdového másla, ořechů, kvalitních marmelád, džemů, čokolády a dalších jen těch nejvybranějších ingrediencí. Vanilkové rohlíčky Pekařství Villa získaly zlatou hvězdu the Great Taste, která bývá přirovnávána k Oscaru ve světě gastronomie. Toto ocenění je především garancí té nejlepší chuti a kvality.

Vánoční cukroví Vám napečeme na objednávku pro Vámi zvolený termín a zabalíme do dortových krabic. Množství i výběr druhů je na Vás. Pro naši detailní nabídku jednotlivých druhů a ceny nás kontaktujte prostřednictvím našeho kontaktního formuláře: www.pekarstvivilla.cz/objednavky/