MÁME PRO VÁS TY NEJLEPŠÍ FIREMNÍ DÁRKY

Pekařství Villa pro Vás připraví ty nejlepší vánoční firemní dárky v podobě dárkově baleného vánočního cukroví.

Vaši obchodní partneři, zákazníci, klienti i zaměstnanci budou ještě dlouho vzpomínat na neodolatelnou chuť našeho vánočního cukroví, které jim darujete. Luxusní dárkové balení a vůně cukroví, které se ukrývá uvnitř pohltí smysly vašich významných obchodních partnerů a vtiskne se jim na dlouhou dobu do paměti spolu se vzpomínkou na toho, kdo je obdaroval.

Cukroví pro Vás připravíme z těch nejvybranějších a nejkvalitnějších surovin - opravdového másla, ořechů, vysokoprocentních čokolád a lahodných marmelád. Vanilkové rohlíčky našeho Pekařství Villa získaly zlatou hvězdu the Great Taste. Dárková kolekce tak obsahuje výběr toho nejlepšího z našeho pekařského umění.

Cukroví zabalíme ve Vámi požadovaném množství a do dárkových krabic či krabiček dle Vašeho výběru.

Rádi bychom se zmínili i o našich malých dobročinných aktivitách, například v podobě dárků pro děti ve FN Motol. Znamená to tedy, že nákupem cukroví od nás také podpoříte i tyto naše aktivity. Zkrátka díky Vám pak budeme mít na Vánoce nějaké ty finance navíc, které můžeme v podobě našich dobrot opět rozdat tam, kde je to potřeba:-).

Pro naši nabídku nás kontaktujte prostřednictvím e-mailu: pekarstvivilla@seznam.cz nebo prostřednictvím telefonu: +420 775 323 156, případně vyplňte níže uvedený kontaktní formulář.

Prohlédněte si i některé naše reference a fotogalerii níže.

Kontaktujte nás