NOVÁ KOLEKCE ZDRAVÉHO CUKROVÍ

 

Nedávno se na nás obrátila naše dlouholetá kamarádka Hana Šindlerová (Marmelády s příběhem) a oslovila nás s přáním, abychom ve spolupráci s ní upekli speciální a zdravé cukroví a použili v něm její džemy a marmelády. A jelikož nás nadchla myšlenka propojení našeho pečiva a svátečního cukroví s jejími exkluzivními produkty, vzniklo jedné víkendové noci několik zajímavých a zbrusu nových receptů z naší pekařské dílny. Když na to teď vzpomínáme, žertujeme, že to byla doslova a do písmene "horečka sobotní noci", neboť opravdu během této jediné noci jsme čarovali, kouzlili a hráli si s všemožnými ingrediencemi, postupy a metodami a nechali svá vědomí nespoutaně popustit uzdu našich fantazií, abychom nakonec stvořili dílo nevídaných chutí, tvarů a vůní. Vzniklo tak pět nových receptů na zdravé sváteční cukroví. Toto cukroví si určitě zaslouží speciální poetické názvy, které jsme pro vás vymysleli, abychom vám vykouzlili úsměv na rtech a lépe se vám mlsalo..a navíc velmi zdravě ! A ty Hančiny marmelády, to je úplná pohádka!

Vaše dotazy a objednávky směřujte na pekarstvivilla@seznam.cz nebo vyplňte kontaktní formulář www.pekarstvivilla.cz/objednavky/. Rádi Vám zašleme naši aktuální nabídku.

1. JIN - JANG MILOVÁNÍ NA ZELENÉM ČAJI MATCHA

Receptura z rýžové mouky, Amaretta a konopných semínek, doslazované třtinovým cukrem. Do cukroví jsme vybrali džem Hany Šindlerové: Angrešt a zelený čaj Matcha.

 

2. CHIA ROHLÍČKY V JAHODOVÉM OPOJENÍ

Celozrnná mouka, chia semínka a lískové ořechy, cukroví doslazováno třtinovým cukrem. Do cukroví jsme vybrali džem Hany Šindlerové: Jahoda.

 

3.  VÁNOČNÍ MANDLOVÉ ŘEZY NA POMERANČÍCH S BORŮVKOVO-ANANASOVÝM SOUZNĚNÍM

Mandlová mouka, koriandr, pomeranč, skořice..Do cukroví jsme vybrali dva džemy Hany Šindlerové: Borůvka, Ananas.

 

4. VÁNOČNÍ VIŠŇOVÉ CUPCAKES NA PORTSKÉM

Pohanková a žitná mouka, višně v alkoholu, sušené brusinky, zázvor..Do cukroví jsme použili džem Hany Šindlerové: Višně na portském.

 

5. POHANKOVÉ KOŠÍČKY S MALINOVO-REBARBOROVÝM PŘEKVAPENÍM

Receptura z pohankové mouky, ořechové nádivky a pikantních džemů, cukroví zdobeno piniovými semínky. Do cukroví jsme použili džem Hany Šindlerové: Malina - rebarbora.