POZVÁNKA NA HUDEBNÍ FESTIVAL POLABSKÝ PODZIM

Přijďte za námi a naším výtečným pečivem a užijte si přitom příjemně prožité odpoledne plné hudby i zábavy pro celou rodinu.

Kam?

na hudební festival POLABSKÝ PODZIM

Kdy?

16. září 2017 od 14:00

Kde?

Ostrůvek, Brandýs nad Labem
 

Program festivalu

Multi žánrový hudební festival Polabský podzim představí v prvním ročníku šest hudebních skupin z Polabí v následujícím pořadí:

Isara – 14:00 – 14:50

Isara je hudební skupina, pohybující se na pomezí folku, rocku a world music. Její historie sahá do roku 2005 a během uplynulých let se vyvíjelo její nástrojové a personální obsazení i hudební styl – od vlastní folk-rockové tvorby, přes vlivy renesanční a lidovou hudbu od Slovenska a Moravy až po Irsko.
 

The Kingsize Boogiemen – 15:10 – 16:00

The Kingsize Boogiemen vznikli zhruba před 10 lety v Lázních Toušeň. Jde o rythm´n´bluesovou kapelu čerpající z odkazu starých bluesových mistrů,snažící se skladbám vtisknout vlastní sound. Má za sebou vystoupení jak v ČR,tak koncerty na festivalech a v klubech v Polsku, Německu, Rakousku.
 

Inrou – 16:20 – 17:00

Skupina INROU se poprvé po 46-ti létech schází, aby zahrála něco ze svého původního repertoáru v původním složení: zpěv – Václav Bartoníček, kytara – Milan Jethro Wisocký, saxofon flétna harmonika – Mikoláš Chadima, baskytara – Jiří Čejka, bicí – Karel Hošek, fotograf, zvukař – Antonín Domkář.
 

Artmosphere – 17:20 – 18:00

Kapela Artmosphere vznikla v roce 2011. Uskupení profesionálních muzikantů značí tvorbu vlastní autorské hudby. V posledních dvou letech se umisťují v žebříčku Českého slavíka v kategorii Hvězda internetu, za sebou mají nespočet koncertů mimo jiné i na festivalech Colours of Ostrava, Votvírák, Mezi ploty…
 

Anebo – 18:20 – 19:00

Kapela Anebo se začala formovat na přelomu roku 2013 jako Lo-FI hudební projekt. Aktuální složení kapely je Karel Chodora (kytara, zpěv), Jakub Duša (kytara, zpěv), Pavel Šlosar (kontrabas, zpěv), Martin Petrásek (bicí, perkuse), Michal Bojkovič (promotér, suflér).
 

Klasickej postup – 19:20 – 21:00

Hrajeme takový líbivý, radostný a něžný bigbeat! Jsme lehce domýšliví, proto máme za to, že ty nejlepší písničky jsou ty naše. Kromě naší vlastní produkce hrajeme i věci převzaté, které si většinou upravujeme do verze, která sedí naší kapele. Proto je náš záběr poměrně široký a dokážeme odehrát kvalitní, festivalový koncert.